Indkøb

Når man taler om tryksager, skilte og reklameartikler med tryk, kan der være penge at spare med små justeringer på fx papirkvalitet, format og farver.

Jeg hjælper jer med indkøb, koordinering mellem leverandører og kvalitetssikring af marketingmaterialer. Jeg har købt marketingmaterialer ind i årevis. Derfor kender jeg leverandører, processer og har en god idé om, hvad tingene bør koste.

Hvorfor er det en god idé at få hjælp til indkøb?

  • Slip for at sætte jer ind i formater, farvekoder og materialevalg
  • Undgå at bruge jeres tid på koordinering mellem leverandører

Hvad får I ud af det?

  • Få hænderne fri til det I er bedst til
  • Få mest muligt ud af budgettet

Hvem har jeg blandt andet løst opgaver for?

Start dialogen straks

Fortæl mig om din virksomheds udfordringer og behov. Så kommer jeg med et bud på, hvordan jeg kan hjælpe med mere effektiv og professionel kommunikation og markedsføring samt tiltag som styrker virksomhedens grønne profil.

Trine Hermansen indehaver af kommunikaTHion

kommunikaTHion

Få en kommunikationschef med på dit hold uden at ansætte

Kontakt

kommunikaTHion
v/ Trine Hermansen

Nordtoftevej 3
8240 Risskov

Tel (+45) 5136 0062
Mail trine@kommunikaTHion.dk

CVR 38425552