Personlig branding

Styrk dit personlige brand med en stærk LinkedIn-profil. Få hjælp til at opbygge en skarp og relevant profil på LinkedIn – og få rådgivning om, hvordan du bedst holder profilen opdateret og aktiv.

Skriv eller ring på 5136 0062 og start med en uforpligtende dialog om personlig branding og LinkedIn.

Din LinkedIn-profil er dit digitale håndtryk

Vi lever i en digital verden. Vi googler, tjekker anmeldelser og profiler på sociale medier, når vi for eksempel skal vælge en ny medarbejder, leverandør eller samarbejdspartner.

Derfor møder omverdenen dig ofte digitalt før, de møder dig i virkeligheden. Og derfor er din digitale troværdighed og fremtoning stort set lige så vigtig, som den er i den virkelige verden.

 

 

Se LinkedIn-profilen som en ressource

Du har kun få sekunder til at levere det allerbedste førstehåndsindtryk. Med en opdateret og skarp LinkedIn-profil har du dit professionelle, digitale håndtryk på plads.

LinkedIn-profilen er også stedet, hvor du kan holde kontakten til mange flere. Med et veludbygget netværk på LinkedIn kan du holde styr på, hvor rykker folk hen, hvem kan hjælpe dig med hvad – og hvem der har ledige stillinger.

Samtidig giver LinkedIn-profilen dig en unik mulighed for give dine besøgende værdi i form af faglig ekspertise og inspiration.

 

Du kan få hjælp til en professionel LinkedIn-profil

En professionel LinkedIn-profil er det ideelle fundament for netværk, salg og jobsøgning. Hvis din profil fremstår skarp og aktiv, får folk lyst til at følge dig – og måske endda række ud til dig enten for et godt råd eller en konkret ydelse.

Jeg kan hjælpe for eksempel direktører, chefer, ledere, selvstændige og jobsøgende med personlig branding og professionel online fremtoning via opbygningen af en stærk LinkedIn-profil, der bliver fundet i online søgninger på fx Google.

 

Henrik Nordmand Rasmussen, tidligere chefkonsulent og økonomiansvarlig partner i Cubion A/S, fik hjælp til personlig branding og den personlige LinkedIn-profil.

> Læs hvad Henrik Nordmand Rasmussen fik ud af samarbejdet.

Trine Hermansen

Indehaver, kommunikaTHion

Hvem har jeg blandt andet løst opgaver for?

Start dialogen straks

Fortæl mig om din virksomheds udfordringer og behov. Så kommer jeg med et bud på, hvordan jeg kan hjælpe med mere effektiv og professionel kommunikation og markedsføring samt tiltag som styrker virksomhedens grønne profil.

Trine Hermansen indehaver af kommunikaTHion

kommunikaTHion

Få en kommunikationschef med på dit hold uden at ansætte

Kontakt

kommunikaTHion
v/ Trine Hermansen

Nordtoftevej 3
8240 Risskov

Tel (+45) 5136 0062
Mail trine@kommunikaTHion.dk

CVR 38425552