Om kommunikaTHion

Er du på udkig efter strategisk eller praktisk hjælp til for eksempel at understøtte salg, fastholde og og tiltrække medarbejdere, intern kommunikation, ESG-rapportering eller andre tiltag inden for bæredygtig udvikling i din virksomhed?

Her på siden kan du læse mere om kommunikaTHion og Trine Hermansen, der står bag.

Behov for et overblik over hvilke typer opgaver, du kan få hjælp til? Læs om mine ydelser her

Skriv eller ring på 5136 0062 og start en uforpligtende dialog om assistance til din virksomhed.

Trine Hermansen = kommunikaTHion

Mit navn er Trine Hermansen. Siden 2017 har jeg været soloselvstændig med virksomheden, kommunikaTHion.

Mine ydelser henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder uden egen marketing- og kommunikationsfunktion.

Med udgangspunkt i strategisk tankegang, enkle planer og simple værktøjer sikrer jeg fremdrift på tiltag, som skaber værdi for forretning, kunder og medarbejdere hos mine kunder.

Jeg løser både opgaver af strategisk og praktisk karakter inden for kommunikation, markedsføring og bæredygtig udvikling.

> Læs om mine ydelser

Fleksibel ressource

Et samarbejde med mig betyder, at din virksomhed får mere end 20 års erfaring inden for kommunikation og markedsføring med på holdet – uden at ansætte.

Erfaren og selvstændig kommunikatør

Virksomhedskommunikation har været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv de sidste mange år.

I rygsækken har jeg et diplom i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og mere end 20 års praktisk erfaring med kommunikation og formidling på alle niveauer – blandt seks år som kommunikationschef i en landsdækkende installatørvirksomhed.

Jeg er trænet i at finde, udvikle og skrive virksomheders gode historier og sætte dem i spil til alle former for content for eksempel: Navnenyheder, cases, salgstekster, webtekster og opslag på sociale medier.

Derudover har jeg mange års erfaring inden for administration samt planlægning og eksekvering af indsatser, der understøtter virksomhedens overordnede strategi.

For eksempel har jeg stået i spidsen for tiltag som fremmer salg, tiltag som styrker virksomhedens brand som arbejdsplads,  tiltag som styrker virksomhedens grønne profil – herunder for eksempel FN’s 17 Verdensmål og ESG-rapporter mv.

Medspiller med stor forretningsforståelse

Når din virksomhed hyrer mig, får du en erfaren medspiller på holdet med stor forretningsforståelse, som allerede fra første dag kan tage fat og bidrage til strategisk tankegang, klare og letforståelige budskaber og kommunikationsløsninger.

Hvorfor navnet kommunikaTHion?

Et passende virksomhedsnavn matcher virkeligheden og ambitionen.

Derfor er navnet på min virksomhed kommunikaTHion.

Navnet på min virksomhed fortæller:

  • hvad virksomheden laver
  • hvem der udfører arbejdet

Ganske enkelt:

Kommunikationsopgaver udført af mig, TH aka Trine Hermansen. Altså; kommunikaTHion

Nede på jorden. Fri for smarte ord på fremmede sprog, som kan være svære at forstå. Eller huske betydningen af.

Hvem er Trine?

Jeg er indfødt århusianer med base i Aarhus-forstaden Risskov.

Det er her jeg arbejder, dyrker familie og venner, nyder mit hjem og min have – og forsøger at blive en anelse bedre til padel.

Sammen med min mand har jeg to voksne børn.

Hvem er kunderne?

Mit arbejde betyder, at små og store virksomheder, specialister og ejerledere bliver set, hørt og husket.

Ved at finde og fortælle deres gode historier og levere ordentligt arbejde bliver mine kunders styrke og position forbedret inden for deres forretningsområder. Og dét kommer dem til gavn, når de skal tiltrække og fastholde både medarbejdere og kunder.

Små virksomheder
For at skabe resultater skal både intern og ekstern kommunikation sættes i system og drives fra tanke til handling. I mindre virksomheder er der sjældent hverken tid til eller en dedikeret medarbejder til at tage sig af dette arbejde.

I SMV’er arbejder jeg strategisk, når jeg hjælper med at sætte retning, prioritere og planlægge kommunikationsindsatser. Med en gennemarbejdet kommunikationsplan i hånden får din virksomhed overblik over de indsatser, som I kan få mest ud af at arbejde videre med. Enten alene eller i samarbejde med mig.

Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med at realisere kommunikationsplanerne, når jeg for eksempel finder, vinkler og skriver korte og længere tekster, artikler og cases til web, fagblade, aviser, intranet og personaleblade – og sikrer, at historierne kommer ud at arbejde i relevante kommunikationskanaler.

Når jeg skriver tekster er mit fokus at skabe inspirerende indhold til sociale medier, trafik til hjemmeside samt tekster til søgemaskineoptimering (SEO).

Større virksomheder
I større virksomheder fungerer jeg som kommunikationsafdelingens ekstra ressource. Her tager jeg mig af enkeltstående opgaver som for eksempel en pressemeddelelse, udarbejdelse af en kundecase, produktion af en brochure eller opdatering af et eksisterende website.

Jeg påtager mig også gerne ansvaret for hele kommunikationsopgaven i forbindelse med større strategiske tiltag. Som for eksempel da elinstallatørvirksomheden Mariendal Electrics søsatte et tre måneder langt sundhedsforløb for 250 medarbejdere i hele landet.

> Læs om mit arbejde med sundhedskommunikation og projektledelse hos Mariendal Electrics.

Jeg indgår også gerne fast samarbejde. Her fungerer jeg som fast sparringspartner og fleksibel arbejdskraft med specialistviden inden for kommunikation, hvor jeg for eksempel:

  • proaktivt tager ansvar for opbygning, udvikling og drift af både intern og ekstern kommunikation
  • engagerer og involverer interne ressourcer og eksterne samarbejdspartnere (efter aftale, naturligvis)
  • arbejder hands on på de opgaver, som vi lægger i årshjul og løbende aftaler fx skrive tekster, lave videoer, opslag på sociale medier mv.

> Læs hvad nogle af mine kunder siger om mig.

Netværk og samarbejde

Selvom jeg de fleste dage foretrækker arbejdet bag skærmen, er jeg også fan af samarbejde, fremmøde og netværk. Mød mig for eksempel i VSK Aarhus Erhvervsnetværk og Klub K.

I et samarbejde med mig får du fordelen af, at jeg er god til at lytte, forstå virksomheders udfordringer og behov – og at jeg gerne bidrager til gennemtænkte og solide løsninger. Og hvis det skaber værdi og fremdrift, sætter jeg altid gerne mine forbindelser i kontakt med hinanden.

Med mig på holdet får din virksomhed en makker, som altid stræber efter at levere professionelt arbejde. Jeg ved, hvad jeg er god til – og jeg ved, hvornår jeg skal trække på mit netværk inden for blandt andet grafisk design, skiltning, udvikling af websites og online marketing.

> Læs hvordan vi kan samarbejde

Se mit CV på LinkedIn

Hvem har jeg blandt andet løst opgaver for?

Start dialogen straks

Fortæl mig om din virksomheds udfordringer og behov. Så kommer jeg med et bud på, hvordan jeg kan hjælpe med mere effektiv og professionel kommunikation og markedsføring samt tiltag som styrker virksomhedens grønne profil.

Trine Hermansen indehaver af kommunikaTHion

kommunikaTHion

Få en kommunikationschef med på dit hold uden at ansætte

Kontakt

kommunikaTHion
v/ Trine Hermansen

Nordtoftevej 3
8240 Risskov

Tel (+45) 5136 0062
Mail trine@kommunikaTHion.dk

CVR 38425552