Sådan samarbejder vi

Slip for bøvl med medarbejderadministration og faste omkostninger. Vink farvel til den dårlige samvittighed over at nedprioritere opgaverne med kommunikation og markedsføring.

Lad Trine Hermansen fra kommunikaTHion klare de kommunikations- og markedsføringsopgaver, som I gerne vil være fri for eller ikke selv har tid til.

Jeg sikrer jeres virksomhed en kontinuerlig og professionel kommunikationsindsats, som styrker jeres forretning. Med en fagligt kompetent og erfaren samarbejdspartner på holdet sparer I intern tid og får fuld fremdrift på opgaverne.

Du betaler kun for den tid, I har brug for. Samtidig kan jeg via min brede kontaktflade uden for jeres virksomhed altid tilbyde friske øjne og nye vinkler på de opgaver, som jeg udfører for jer.

Se hvilke kunder jeg blandt andet har løst kommunikationsopgaver for – og ikke mindst hvad de siger til samarbejdet.

Fleksibel ressource

Jeg fungerer som din virksomheds helt egen kommunikationsmedarbejder – frekvens og opgaver fastlægger vi, så det passer til jeres behov.

Trine Hermansen

Indehaver, kommunikaTHion

9

Garanti for fremdrift

Spar tid og penge

Slip for bøvl

Hvem har jeg blandt andet løst opgaver for?

Start dialogen straks

Fortæl mig om din virksomheds udfordringer og behov. Så kommer jeg med et bud på, hvordan jeg kan hjælpe med mere effektiv og professionel kommunikation og markedsføring samt tiltag som styrker virksomhedens grønne profil.

Trine Hermansen indehaver af kommunikaTHion

kommunikaTHion

Få en kommunikationschef med på dit hold uden at ansætte

Kontakt

kommunikaTHion
v/ Trine Hermansen

Nordtoftevej 3
8240 Risskov

Tel (+45) 5136 0062
Mail trine@kommunikaTHion.dk

CVR 38425552