Tilbudsskrivning

Går din virksomhed glip af ordrer og kontakter, som ellers lå lige til højrebenet? Bruger din virksomhed for meget tid på at lave prækvalifikationer og tilbud?

Få hjælp til skarpe budskaber, sproglig sammenhæng, tekstforfatning, redigering og korrektur – og øg chancerne for at dit tilbud scorer højt til udbudsrunden.

Skriv eller ring på 5136 0062 og start med en uforpligtende dialog om vejen til klare og præcise prækvalifikationer og tilbud.

Klart budskab og tydelig sammenhæng

Arbejdet med at lave ansøgninger om prækvalifikation og tilbud er ressourcekrævende og kan virke som en omstændelig proces for små og mellemstore virksomheder, der ikke har en fastansat medarbejder til at tage sig af arbejdet.

Alligevel kan indsatsen vise sig at være en ret fornuftig investering, når arbejdet resulterer i vundne offentlige udbud og aftaler om fast arbejde – og dermed stabil omsætning flere år frem.

Det vigtige er, at dit færdige tilbud udstråler samme professionalisme, som den løsning din virksomhed tilbyder kunderne.

 

Få hjælp med prækvalifikationer og tilbud

Kom nemmere i mål med ansøgning om prækvalifikation og tilbudsskrivning med en fleksibel samarbejdspartner på holdet.

Efter behov trækker din virksomhed på min assistance til budskab, sproglig sammenhæng, finpudsning, ensretning, redigering og korrektur. 

I fællesskab kan vi få styr på indhold, læsevenlighed, grammatik og opsætning af din virksomheds CV’er, referencer og beskrivelser af hvordan din virksomhed opfylder kravene til for eksempel bæredygtighed, fossilfri kørsel, lærlinge, fastholdelse og kompetenceudvikling af medarbejdere mv.

 

Stram deadline er lettere med ekstern assistance

Tilbudsskrivning foregår ofte med en stram deadline og bidrag fra flere forskellige fagpersoner. Derfor kan det være en fordel at trække en ekstern og fleksibel ressource ind til at sikre sproglig sammenhæng, redigering og korrektur.

Jeg er vant til at skrive og behandler naturligvis alt materiale med fuld fortrolighed.

 

Behov for hjælp til tilbudsskrivning?

Har du behov for en ekstra hånd i prækvalifikations- eller tilbudsfasen, når din virksomhed byder på offentlige udbud eller laver større tilbud til private virksomheder? Har din virksomhed brug for hjælp til formulering af en salgsmail, et tilbudsbrev eller en opfølgende mail?

Så ræk endelig ud. Jeg har før hjulpet virksomheder med prækvalifikationer og tilbudsskrivning. Og jeg gør det gerne igen.

 

k

Øg chancerne for, at din virksomhed løber med opgaven.

Ring til mig på 5136 0062, hvis du vil høre mere eller har behov for hjælp til prækvalifikation og tilbudsskrivning.

Trine Hermansen

Indehaver, kommunikaTHion

Hvem har jeg blandt andet løst opgaver for?

Start dialogen straks

Fortæl mig om din virksomheds udfordringer og behov. Så kommer jeg med et bud på, hvordan jeg kan hjælpe med mere effektiv og professionel kommunikation og markedsføring samt tiltag som styrker virksomhedens grønne profil.

Trine Hermansen indehaver af kommunikaTHion

kommunikaTHion

Få en kommunikationschef med på dit hold uden at ansætte

Kontakt

kommunikaTHion
v/ Trine Hermansen

Nordtoftevej 3
8240 Risskov

Tel (+45) 5136 0062
Mail trine@kommunikaTHion.dk

CVR 38425552