Elinstallatørens gode historier

Kunde: Mariendal Electrics

Baggrund

Mariendal Electrics ønsker via PR at fortælle omverdenen om virksomhedens dygtige medarbejdere, deres tekniske kompetencer og det gode arbejde, de udfører. Desuden vil de gerne have mere indhold på deres profiler på LinkedIn og Facebook.

u

Udfordring

Ambitionen hos Mariendal Electrics er at bruge PR til at opnå øget synlighed i lokalaviser, fagblade og på sociale medier, men virksomheden mangler interne ressourcer til for alvor at sætte tryk på indsatsen.

Løsning

Mariendal Electrics indgår et samarbejde med Trine fra kommunikaTHion omkring PR og ekstern formidling. Over en længere periode har Trine derfor hjulpet den nordjyske elinstallationsvirksomhed med at vinkle, skrive og sprede nogle af virksomhedens gode historier.

N

Resultat

Hos Mariendal Electrics er Marketing Manager, Jannie Hedegaard, bevidst om effekten.

»Det er ikke kun de helt store virksomheder, der har potentiale til at opnå spalteplads. Vi har i samarbejde med Trine haft fin succes med at få gratis omtale i for eksempel lokalaviser og fagblade«, fastslår Jannie Hedegaard, der også mener, at PR-arbejdet har haft positiv effekt internt hos Mariendal.

»Når medarbejderne oplever, at vi er mere synlige i medierne, giver det en vis stolthed«, siger Jannie Hedegaard.

Om Mariendal Electrics

Mariendal Electrics er en nordjysk elinstallatørvirksomhed med omkring 250 medarbejdere, hovedsæde i Aalborg og afdelinger flere steder i Danmark. De servicerer en bred vifte af kunder med ydelser inden for el, sikring, energi, CTS, automation og IT. Besøg Mariendal Electrics på www.mariendal.dk

Jeg har haft et godt samarbejde med Trine omkring PR og ekstern formidling. For mig er det vigtigt, at min samarbejdspartner er hurtig til at fange budskabet, vinklen og til at sætte det ind i en større forretningsmæssig kontekst.

Hos Mariendal Electrics har vi i vores samarbejde med Trine haft fin succes med at få gratis omtale i for eksempel lokalaviser og fagblade.

Jannie Hedegaard

Marketing Manager, Mariendal Electrics

Flere cases?

Hvem har jeg blandt andet løst opgaver for?

Start dialogen straks

Fortæl mig om din virksomheds udfordringer og behov. Så kommer jeg med et bud på, hvordan jeg kan hjælpe med mere effektiv og professionel kommunikation og markedsføring samt tiltag som styrker virksomhedens grønne profil.

Trine Hermansen indehaver af kommunikaTHion

kommunikaTHion

Få en kommunikationschef med på dit hold uden at ansætte

Kontakt

kommunikaTHion
v/ Trine Hermansen

Nordtoftevej 3
8240 Risskov

Tel (+45) 5136 0062
Mail trine@kommunikaTHion.dk

CVR 38425552