Mobilvideo

Kom hurtigt fra idé til publicering af videoindhold. Få hjælp med storyboard, optagelse, redigering, publicering og markedsføring af mobilvideo.

Skriv eller ring på 5136 0062 og start med en uforpligtende dialog om videoindhold i din virksomhed.

Styrk virksomhedens kommunikation med mobilvideo

Mobilvideo, som formidler vigtige interne fokuspunkter til medarbejderne? Mobilvideo, der fortæller virksomhedens gode historier til potentielle kunder og samarbejdspartnere på hjemmeside, Facebook, LinkedIn eller Instagram?

Når det gælder troværdig intern og ekstern kommunikation målrettet medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, så er mobilvideo en omkostningseffektiv løsning, 

Brug tiden på det, du er bedst til. Lad mig lave små, hurtige videoer til din virksomhed.

Et enkelt setup med mobiltelefonen i centrum samt kommerciel og strategisk tankegang danner fundamentet for mit arbejde med produktion og redigering af mobilvideo.

 

Slip for dyr og bøvlet produktion af video

Traditionel videoproduktion kan være både omstændelig og dyr, fordi det ofte kræver et helt hold af dygtige fagfolk. Men alt afhænger af målsætning og ambition. Et langt mindre setup kan også give fornuftige resultater.

Med mobilvideo kan din virksomhed komme hurtigt fra idé til publicering af videoindhold til fx sociale medier eller på jeres interne kommunikationsplatform til medarbejderne.

 

Produktion og redigering af mobilvideo

Med udgangspunkt i mere end 20 års erfaring inden for kommunikation og markedsføring arbejder jeg med kommerciel og strategisk tankegang – også når det gælder produktion eller redigering af mobilvideo.

Det betyder, at jeg kan tage mig af hele dit videoprojekt – fra formulering af overordnet målsætning, udarbejdelse af storyboard, optagelse, redigering til publicering og markedsføring af færdige film.

 

Få hjælp til mobilvideo

Har din virksomhed et budskab, som skal have opmærksomhed? Og ønsker du at udlicitere hele eller dele af videoproduktionen?

Skriv eller ring på 5136 0062 og start med en uforpligtende dialog om produktion eller redigering af mobilvideo.

 

Jeg har hjulpet en række virksomheder med små, hurtige mobilvideoer til at skaffe opmærksomhed om deres budskaber.

YouTube er et lille udvalg af ældre mobilvideoer offentliggjort.

Tag et kig eller kontakt mig, så du kan høre mere om nyere projekter.

> Besøg kommunikaTHion på YouTube

Trine Hermansen

Indehaver, kommunikaTHion

Hvem har jeg blandt andet løst opgaver for?

Start dialogen straks

Fortæl mig om din virksomheds udfordringer og behov. Så kommer jeg med et bud på, hvordan jeg kan hjælpe med mere effektiv og professionel kommunikation og markedsføring samt tiltag som styrker virksomhedens grønne profil.

Trine Hermansen indehaver af kommunikaTHion

kommunikaTHion

Få en kommunikationschef med på dit hold uden at ansætte

Kontakt

kommunikaTHion
v/ Trine Hermansen

Nordtoftevej 3
8240 Risskov

Tel (+45) 5136 0062
Mail trine@kommunikaTHion.dk

CVR 38425552