Visuel identitet og website

Kunde: A/V Experten

Baggrund

Per Rathcke har siden 2006 drevet A/V Experten i Lystrup v/Aarhus. I 2024 fik han hjælp til en opstrammende makeover af virksomhedens visuelle udtryk samt udvikling af en ny hjemmeside.

Kort fortalt sikrer indsatsen A/V Experten en ensartet fremtoning på tværs af kanaler – og det bidrager til, at kunder genkender og får interesse for A/V Experten som en professionel og troværdig samarbejdspartner.

u

Udfordring

Efter knap 18 år som virksomhed havde A/V Experten behov for en ny og tidssvarende visuel profil samt et mere moderne og funktionelt website.

Løsning

Trine Hermansen fra kommunikaTHion har stået i spidsen for udarbejdelsen af nyt logo og designguide til A/V Experten samt været tovholder for produktion af:

  • Bildekoration
  • Dekoration til pylon
  • Byggepladsskilte
  • Visitkort

Med teknisk assistance fra en ekstern webudvikler har Trine desuden udviklet en ny hjemmeside til A/V Experten.

Det nye website er designet med udgangspunkt i den nye designguide. På webprojektet har Trine stået for:

  • Indholdsstruktur
  • Kravsspecifikation
  • Projektstyring
  • Indholdsproduktion
    – herunder webtekster inkl. SEO-relevante sidetitler og metabeskrivelser, fotografering og videooptagelser (mobilvideo redigeret i Adobe Premiere Pro).

Efterfølgende er virksomhedens profiler på Facebook og Trustpilot blevet finpudset. Desuden er en ny virksomhedsside til A/V Experten oprettet på LinkedIn.

N

Resultat

Tydelig og ensartet visuel identitet og et funktionelt website, der synliggør A/V Expertens kompetencer og mangeårige erfaring inden for AV-løsninger, netværk og overvågning.

Om A/V Experten

Med base i Lystrup v/Aarhus har A/V Experten siden 2006 leveret lyd, billeder, netværk og overvågning til private kunder og virksomheder.

Besøg A/V Experten

Jeg har med fornøjelse gjort brug af Trines kompetencer til udvikling af ny visuel identitet og et moderne website.

Hun er en engageret samarbejdspartner, som har holdt mig til ilden og sikret fremdrift på projektet. De bedste anbefalinger herfra.

Per Rathcke

Indehaver, A/V Experten

Nyt website til A/V Experten

Flere cases?

Hvem har jeg blandt andet løst opgaver for?

Start dialogen straks

Fortæl mig om din virksomheds udfordringer og behov. Så kommer jeg med et bud på, hvordan jeg kan hjælpe med mere effektiv og professionel kommunikation og markedsføring samt tiltag som styrker virksomhedens grønne profil.

Trine Hermansen indehaver af kommunikaTHion

kommunikaTHion

Få en kommunikationschef med på dit hold uden at ansætte

Kontakt

kommunikaTHion
v/ Trine Hermansen

Nordtoftevej 3
8240 Risskov

Tel (+45) 5136 0062
Mail trine@kommunikaTHion.dk

CVR 38425552