Kommunikationspartner for Rfys

Kunde: Rfys

Baggrund

Rfys søger en fast kommunikationspartner, som kan bidrage til mere professionel kommunikation, flere leads og øget salg af sundhedsforløb på arbejdspladser blandt ved at benytte video i markedsføringen og strategisk arbejde med LinkedIn som salgs- og relationsværktøj.

u

Udfordring

Købsprocessen er forandret. Kunderne er blevet digitale og tager størstedelen af rejsen i købsprocessen på egen hånd. For Rfys betyder det, at nye metoder skal i brug for at blive fundet og trænge igennem med budskaberne hos potentielle kunder.

Løsning

Som fast kommunikationspartner for Rfys assisterer Trine fra kommunikaTHion blandt andet med udarbejdelse af salgsmateriale – fx:

  • Power Point-præsentationer med klare budskaber, der understøtter salgsprocessen
  • Flyers til at skaffe potentielle kunders opmærksomhed i en travl hverdag
  • Videoer til sociale medier og præsentationer

Desuden hjælper Trine med løbende at forbedre Rfys’ og medarbejdernes LinkedIn-profiler samt bidrage til at løfte kvaliteten af virksomhedens statusopdateringer og blogindlæg på LinkedIn.

N

Resultat

En vigtig del af aftalen omkring samarbejdet er, at der indgår et læringsperspektiv, så Rfys’ medarbejdere bliver i stand til at varetage en del af kommunikationsopgaverne på egen hånd. Derfor har Trine blandt andet afholdt workshops med alle medarbejdere, der styrker dem særligt med henblik på brugen af LinkedIn som salgsværktøj.

Resultatet af samarbejdet med kommunikaTHion er blandt andet:

 

  • en opdateret og aktiv virksomhedsprofil på LinkedIn, som giver besøgende et professionelt indtryk af Rfys
  • jævnlig publicering af blogindlæg og cases på LinkedIn, som øger antallet af både følgere og besøgende
  • motiverede og engagerede medarbejdere med skarpe personlige LinkedIn-profiler, der både brander person og virksomhed optimalt
  • små videoer som skaber tillid og giver potentielle kunder en idé om, hvad Rfys kan hjælpe dem med

Om Rfys

Rfys er etableret i 2008 af fysioterapeut Erik Schmidt. Siden har virksomheden stået bag mere end 11.000 sundhedstjek og en lang række sundhedsforløb i virksomheder og offentlige institutioner.

Rfys og kommunikaTHion lærte hinanden at kende via et tæt samarbejde omkring et længere sundhedsforløb hos den landsdækkende elinstallationsvirksomhed, Mariendal Electrics.

Følg Rfys på LinkedIn

Sundhed kan være svært at kommunikere enkelt. Trine har hurtigt fanget emnet, og den røde tråd i vores tekster og budskaber er blevet mere tydelig. 

Inden for sundhed er den letteste vej til nye kunder stadig gennem netværk og relationer, men Trines bidrag til at løfte vores kommunikation har flyttet grænsen, så vi nu opnår større respons fra potentielle kunder uden for vores eget netværk.

Mangler din virksomhed en produktiv, idérig og kompetent kommunikatør, så kan jeg stærkt anbefale et samarbejde med Trine.

Erik Schmidt

Ejer, Rfys

Flere cases?

Hvem har jeg blandt andet løst opgaver for?

Start dialogen straks

Fortæl mig om din virksomheds udfordringer og behov. Så kommer jeg med et bud på, hvordan jeg kan hjælpe med mere effektiv og professionel kommunikation og markedsføring samt tiltag som styrker virksomhedens grønne profil.

Trine Hermansen indehaver af kommunikaTHion

kommunikaTHion

Få en kommunikationschef med på dit hold uden at ansætte

Kontakt

kommunikaTHion
v/ Trine Hermansen

Nordtoftevej 3
8240 Risskov

Tel (+45) 5136 0062
Mail trine@kommunikaTHion.dk

CVR 38425552