Tekster til STU i Randers

Kunde: CSV Randers

Baggrund

Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU) er en treårig uddannelse for unge, der ikke profiterer af traditionelle ungdomsuddannelser. Af flere omgange har CSV Randers, der tilbyder STU i Randers Kommune, fået hjælp af kommunikaTHion til tekstarbejde.

u

Udfordring

CSV Randers ønskede at styrke positionen som et attraktivt STU-tilbud for både potentielle elever, forældre og samarbejdspartnere.

Skolen ville appellere bedre til målgrupperne ved at gå fra afsenderorienteret kommunikation til modtagerorienteret kommunikation.

Desuden skulle skolens høje faglighed og store kendskab til unge og voksne med diagnoser som for eksempel autisme, ADHD og udviklingshæmning synliggøres som et vigtigt fundament for skolens tilgang til eleverne og læring.

Løsning

Af flere omgange har Trine fra kommunikaTHion hjulpet CSV Randers med tekst blandt andet i forbindelse med opdatering af skolens eksisterende hjemmeside samt i forbindelse med udvikling af forskellige trykte præsentationsmaterialer til skolens to STU-afdelinger.

Til de trykte præsentationsmaterialer står kommunikaTHion foruden tekstforfatning bag idéudvikling med udgangspunkt i kommunens designmanual, projektledelse samt udvælgelse og koordinering af eksterne leverandører såsom fotograf, grafiker og trykkeri.

N

Resultat

Resultatet af samarbejdet mellem CSV Randers og kommunikaTHion er blandt andet:

På skolens eksisterende hjemmeside er strukturen gentænkt, og nye webtekster er blevet produceret.

Et fleksibelt koncept for præsentationsmateriale målrettet potentielle elever på STU Job med omslagsmappe og en række løsblade, som beskriver skolens ungemiljø, linjer og fag.

En 16-siders præsentationsbrochure målrettet forældre og samarbejdspartnere omkring potentielle elever til skolens STU Aktiv-afdeling.

Om CSV Randers

CSV Randers er grundlagt i 1983 og ligger i Hald ved Randers. Skolen tilbyder Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU), har knap 20 medarbejdere og 50 elever. Eleverne er fordelt i to afdelinger: STU Job og STU Aktiv

Besøg CSV Randers

Så har vi modtaget brochuren – og hvor er den bare mega flot! Igen tusind tak for din indsats og for samarbejdet. Det har bare været helt kanon.

Der er ingen tvivl om, at vi vil hive fat i dig igen, hvis vi får brug for hjælp til endnu en opgave. Vi føler os meget trygge i dine yderst kompetente og professionelle hænder.

Så kæmpe tak for det.

Louise Beck Thomsen

Afdelingsleder, CSV Randers

CSV Randers-logo

Flere cases?

Hvem har jeg blandt andet løst opgaver for?

Start dialogen straks

Fortæl mig om din virksomheds udfordringer og behov. Så kommer jeg med et bud på, hvordan jeg kan hjælpe med mere effektiv og professionel kommunikation og markedsføring samt tiltag som styrker virksomhedens grønne profil.

Trine Hermansen indehaver af kommunikaTHion

kommunikaTHion

Få en kommunikationschef med på dit hold uden at ansætte

Kontakt

kommunikaTHion
v/ Trine Hermansen

Nordtoftevej 3
8240 Risskov

Tel (+45) 5136 0062
Mail trine@kommunikaTHion.dk

CVR 38425552