Identitet og hjemmeside

Kunde: Adde

Baggrund

Indehaveren af Adde har fået hjælp af Trine fra kommunikaTHion til at skabe visuel identitet og hjemmeside, som giver potentielle kunder, samarbejdspartnere og leverandører et professionelt indtryk af virksomheden.

u

Udfordring

Handelsvirksomheden blev stiftet i 2021. I den forbindelse havde indehaveren behov for hjælp til at:

 

  • finde et velegnet firmanavn
  • skabe en visuel identitet
  • opbygge en professionel hjemmeside

Løsning

Efter en fælles proces med mange muligheder på bordet fik handelsvirksomheden firmanavnet ’Adde’.

Herefter blev Addes logo designet og farve- og fontunivers blev defineret og samlet i en designguide. Designguiden dannede fundament for det visuelle udtryk på den nye hjemmeside.

Under udviklingen af den nye hjemmeside stod kommunikaTHion for indholdsstruktur, specifikation af funktioner samt produktion af alt indhold i form af både tekst, billeder og video – og havde rollen projektleder, mens en ekstern webudvikler var ansvarlig for teknikken.

>> Lidt om tankerne bag firmanavnet og logoet kan læses på Addes hjemmeside.

N

Resultat

Sammenhængende og professionel visuel identitet og en ny hjemmeside er resultatet af samarbejdet mellem Adde og kommunikaTHion.

Om Adde

Adde er en dansk B2B-handelsvirksomhed med base i Aarhus specialiseret i at levere professionelle plade- og profilløsninger til produktion af møbler, inventar og løsninger i byggeriet.

Besøg Adde

For handelsvirksomheden Adde har jeg stået for indholdsstruktur, specifikation af funktioner samt produktion af indhold i form af webtekster, billeder og video.

Under hele processen havde jeg projektleder-kasketten på, mens en fast samarbejdspartner og ekspert i webudvikling, stod for teknikken.

Trine Hermansen

Indehaver, kommunikaTHion

Logo til Adde

Flere cases?

Hvem har jeg blandt andet løst opgaver for?

Start dialogen straks

Fortæl mig om din virksomheds udfordringer og behov. Så kommer jeg med et bud på, hvordan jeg kan hjælpe med mere effektiv og professionel kommunikation og markedsføring samt tiltag som styrker virksomhedens grønne profil.

Trine Hermansen indehaver af kommunikaTHion

kommunikaTHion

Få en kommunikationschef med på dit hold uden at ansætte

Kontakt

kommunikaTHion
v/ Trine Hermansen

Nordtoftevej 3
8240 Risskov

Tel (+45) 5136 0062
Mail trine@kommunikaTHion.dk

CVR 38425552